august, 2016

20augI dagJernaldershow - oplev teater, fortælling og aktiviteter med Prindsens HvervingOren, kortnummer 14Tid: 13.30-16.00 - Forestillingen starter 13.30 og varer cirka 30 min. Efterfølgende våbendemonstration og aktiviteter.

Info

To stridslystne jernalderhøvdinge er blevet uvenner.

Hver især er Ravn og Harker overbevist om fortræffeligheden af både deres egne og deres tilhængeres evner i så forskellige discipliner som spydkast, grødkogning og hovedhugning med sværd fra hesteryg. Og den slags kan man jo kun afgøre ved at lade det komme an på en prøve.

Derfor kan man den 20. og 21. august opleve drama i særklasse når jernalderkrigerne fra Prindsens Hverving tørner sammen i det storslåede show ‘Kappestriden’.

Om de mange dyste kan afvikles i fred og fordragelighed, eller om det hele ender i skærmydsler ved kun guderne.

Men vil man vide hvem af de to høvdinge der vinder mest hæder og ære, hvilket kvindfolk der vinder en tur i høet med storfyrsten, hvilken stakkel der ender dagen med at blive et hoved kortere, kan man møde parterne på Oren vil jernalderlandsbyen kl. 13.30 både lørdag og søndag.

Efter forestillingen kan publikum se nærmere på jernalderkrigernes våben og prøve nogle af dem. Børnene kan få en trækketur på foreningens islandske heste og alle kan smage på jernaldergrøden.

Hvornår

I dag (Lørdag)

Sted

kortnummer 14

Tid

13.30-16.00 – Forestillingen starter 13.30 og varer cirka 30 min. Efterfølgende våbendemonstration og aktiviteter.

Sorry, the comment form is closed at this time.