oktober, 2015

10okt10:00- 17:00SAGNKONGEFESTIVAL I EFTERÅRSFERIENSagnlandet LejreTid: Sagnlandet har åbent kl. 10-17 alle dage i efterårsferien den 10.-18. oktober. Den 16. oktober er der ekstraordinært åbent til kl. 22 til særarrangementet Fortællinger i Natten.

Info

I efterårsferien den 10.-18. oktober rykker Roars krigerlejr ind i Sagnlandet, og I kan både besøge Krigerteltet, Træsværdssmedjen, Fortælleteltet, Lazerettet, Messeteltet og Smykkeboden. Hele ugen er der fokus på fortidens sejeste krigere fra både jernalderen og vikingetiden, så kom og lær et par tricks til kamptræning, se dramatiseringer af de gamle sagn og vær med i det store børne-slag.

Fredag den 16. kan I komme til særarrangementet Fortællinger i Natten, hvor I kan høre fantastiske forhistoriske fortællinger om vikinger, guder og helte helt frem til kl. 22.

Er man ikke til at kanøfle kamplystne krigere, kan man også lave lerperler i potteriet og bånd i dragtværkstedet, bage kiks og få smagsprøver på jernalderens byggrød , prøve bueskydning, spydkast og stenkast, være med, når vildsvinene og husdyrene skal fodres – eller prøve nogle af de mange andre aktiviteter, vi har på programmet i efterårsferien.

Så tag hele familien med og tilbered jeres frokost over den sagte ild i Båldalen, mens I nyder de smukke efterårsdage – og hinandens nærvær.

Hvornår

(Lørdag) 10:00 - 17:00

Sted

Sagnlandet Lejre

Slangealléen 2, 4320 Lejre

Tid

Sagnlandet har åbent kl. 10-17 alle dage i efterårsferien den 10.-18. oktober.

Den 16. oktober er der ekstraordinært åbent til kl. 22 til særarrangementet Fortællinger i Natten.

Sorry, the comment form is closed at this time.