juli, 2015

13julI dagStenalderfestival - Mød eksperter i udendørsliv og overlevelsesteknikkerLad din indre vildmand slå sig løs til 10. udgave af den succesrige stenalderfestival Athra Gatherering.Tid: 10.00-17.00

Info

Mød overleveseksperter, stenalderspecialister og lad den indre vildmand slå sig løs når Sagnlandet Lejre i uge 29 inviterer til den 10. udgave af den succesrige stenalderfestival Athra Gatherering.

Giganten Bear Grylls kan godt pakke sammen og indse, at han er slået. Den engelske tv-vært og eventyrer, der nok er mest kendt fra Discovery programmerne ‘Man vs. Vild’ og ‘Ultimate Survival’ samt en noget usædvanlig overlevelsesteknik, hvor han slukker tørsten med sin egen urin, når knap nok deltagerne på den årlige stenalderfestival i Sagnlandet Lejre til de barfodede og solsvedne ankler.

For når det kommer til færdigheder indenfor primitiv livsstil, og evnen til at klare sig uden den moderne civilisations bekvemmeligheder i selv de mest barske naturmiljøer, findes der få med større ekspertise end den gruppe af internationale gæster, der i år slår lejr i Sagnlandet i forbindelse med den 10. udgave af stenalderfestivalen Athra Gathering.

Blandt de mere end 45 deltagere, der kommer fra 9 forskellige lande verden over, finder man blandt andet tyske Werner Pfeifer, der er født og opvokset i Namibia, hvor han ad flere omgange har levet side om side med de lokale buskmænd.

Hele ugen kan Sagnlandets publikum møde både ham og lang række andre specialister i alt fra buejagt og skindgarvning til flinthugning, ildslagning og indsamling af mad og medicinplanter, når specialister fra hele verden mødes for at dele deres erfaring og viden om jægerstenalderens håndværk og hverdagsliv.

De mange gæster deler hellere end gerne ud af deres viden og entusiasme for fortidens overlevelsesfærdigheder og inviterer ugen igennem til spændende workshops hvor store og små kan prøve kræfter med livet som stenalderjæger.

Husk: Billetten gælder hele sæsonen
Med en billet til Sagnlandet Lejre får du adgang til en verden af oplevelser. En verden så stor, at de færreste når igennem det hele på en enkelt dag. Derfor er billetten til Sagnlandet et sæsonkort, der gælder året ud, fra den dag du køber det. Så kan du komme igen og igen.

Vi glæder os til at se dig!

Hvornår

I dag (Mandag)

Sted

Lad din indre vildmand slå sig løs til 10. udgave af den succesrige stenalderfestival Athra Gatherering.

Mesolithic stone age settlement - map number 30

Tid

10.00-17.00

Sorry, the comment form is closed at this time.