oktober, 2015

3okt13:00- 15:00Trampe-tale tur: VIP-Fugletur med Bent BardtrumSagnlandet LejreTid: Kl. 13-15

Info

Tag med Bent Bardtrum på tur blandt Sagnlandets mange fugle, når den garvede fuglekigger inviterer på en helt særlig tur igennem Sagnlandets landskab.

Praktiske oplysninger:

Mødested & pris:
Turene varer fra kl. 13.00-15.00. Gæster kan møde op ved Sagnlandets butik og parkeringsplads kl. 12.45, hvor der åbnes for toiletterne i velkomstcentret og modtages kontant betaling for turen. Det er ikke muligt at betale med kreditkort, men byttepenge haves. Turen slutter igen samme sted.

Pris for voksne 65 kr. inkl. kaffe/te.

Terræn:
Turene strækker sig – alt efter emne – over en afstand på 2 – 6 kilometer og går både af grusveje, stier og trampestier. Turene henvender sig derfor ikke til gangbesværede, klapvogne eller barnevognen – til gengæld byder dagen på en god gåtur med masser af frisk luft og røde kinder.

Kun åbent for tur:
Sagnlandet er kun åbent for deltagelse i turen. Øvrige huse, miljøer, café og butik er ikke åbent. Ligeledes er det ikke muligt at færdes i Sagnlandet på egen hånd under turen – adgang er kun i følge med guiden, af sikkerhedsmæssige årsager.

Forfriskning:
Til sidst byder Sagnlandet på en gratis kop kaffe eller te i Velkomstcentret tæt ved parkeringspladsen, toiletter og butik. Obs! Der er kaffe og te så længe lager haves.

Lidt om konceptet Trampe-tale ture:

Få viden til hovedet og kilometer i benene!

I de kolde måneder kan du hver 4. søndag i måneden opleve Sagnlandet Lejre på en anderledes måde. Her åbner vi det 43 hk. store landskab for trampe-tale ture for voksne. Blandt Sagnlandets personale findes mange vidende fagfolk som brænder for at dele deres viden om landskab, geografi, historie, arkæologi, oldtidreligion, natur og meget mere. Disse vidensmættede fortællinger får du i Sagnlandet unikke kulturlandskab og i de forhistoriske miljøer. Formålet med turene er således, at kombinere lysten til at gå en rask søndagstur i smuk natur med muligheden for at lære Sagnlandet, naturen og fortiden bedre at kende gennem fagfolkenes øjne.

Trampe- tale turene henvender sig til det voksne publikum, da både gå-distancer, terræn og fortællinger ikke egner sig til små ben og hoveder. Men har du som voksen lyst til, at opleve landskab og historisk miljø med fagmanden ved hånden er trampe-tale turene et godt bud på en spændende eftermiddag i det fri.

Hver tur guides af en ny fagperson fra Sagnlandet og indhold og emne vil derfor variere fra gang til gang. Se programmet på www.sagnlandet.dk for yderligere information om de enkelte ture.

Hvornår

(Lørdag) 13:00 - 15:00

Sted

Sagnlandet Lejre

Slangealléen 2, 4320 Lejre

Tid

Kl. 13-15

Særlig aktivitetspris

Pris for voksne 65 kr. inkl. kaffe/te.

Sorry, the comment form is closed at this time.